Tehno
StoryEditor

Telemach Hrvatska lansirao novi EON Video klub s najvećim izborom sadržaja na zahtjev

13. Veljača 2024.
Predstavljanje usluge EON Video klub, Telemach Hrvatska
Telemach Hrvatska najavio je lansiranje svoje nove usluge u jugoistočnoj Europi, EON Video klub na PayTV platformi EON TV, donoseći u Hrvatsku jedinstvenu zabavu na zahtjev. S više od 25 tisuća filmova, serija i dokumentaraca, EON Video klub se može pohvaliti najvećom i najsadržajnijom videotekom dostupnom svim korisnicima EON-a, s modernim i inovativnim sučeljem, prijedlozima preporuka, personaliziranim odabirom sadržaja i mogućnosti preuzimanja sadržaja za gledanje izvan mreže. Sve to je dostupno sada svim korisnicima EON-a, stoji u priopćenju.
 
EON Video klub uvodi redefiniran način na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Ova je usluga osmišljena kako bi omogućila najgledaniji sadržaj prema trendu, žanru i raspoloženju te odgovorila na preferencije svakog gledatelja.
 
Nova mogućnost preuzimanja sadržaja pretplatnicima omogućava da uživaju u svojim omiljenim emisijama i filmovima izvan mreže, pružajući vrhunsku zabavu na mobilnim uređajima bilo kada, bilo gdje. Razvijen od strane United Clouda, vrhunskog centra za istraživanje i razvoj United Grupe, EON nastavlja nuditi nagrađivano korisničko sučelje s naprednim funkcijama poput profila za djecu i praćenja sportskih statistika.
 
Od svog lansiranja, pretplatnička baza EON platforme koja se može koristiti preko bilo koje širokopojasne mreže u Hrvatskoj, kontinuirano raste, što pokazuje predanost Telemacha pružanju iznimne TV usluge. Zajedno sa značajnim ulaganjima u optičku mrežu, Telemach osigurava najveću kvalitetu TV i internetske usluge u Hrvatskoj, povezujući najbolju tehnologiju dostupnu danas za neusporedivo iskustvo gledanj, ističu u Telemachu.
 

- Cilj nam je obogatiti hrvatske domove vrhunskom zabavom i povezivosti, fokusirajući se na pružanje najboljeg korisničkog iskustva uz najveću vrijednost. Naša strategija u kojoj korisnika stavljamo na prvo mjesto te kontinuirana ulaganja u tehnologiju i sadržaj odražavaju našu usmjerenost ka izvrsnosti i inovativnosti - rekao je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha, na predstavljanju nove usluge.

Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda u Telemachu, dodao je da pokretanje EON Video kluba označava značajnu prekretnicu u kućnoj zabavi, odražavajući njihovu predanost poboljšanju iskustva gledanja. - Naša opsežna videoteka sadržaja i inovativne značajke ukazuju na našu predanost pružanju iznimnih opcija za zabavu - rekao je Vrsajković.
 
Kako bi proslavio ovu prekretnicu, Telemach Hrvatska je dodatno obogatio ponudu, dodavši više sadržaja u EON TV Full pakete, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub. Ovo proširenje naglašava strateško opredjeljenje kompanije pružanju neusporedive vrijednosti i praktičnosti korisnicima, osiguravajući im pristup širokom rasponu vrhunskog sadržaja, kažu u Telemachu.
 
Dodatno, Telemach je za prvih 3000 korisnika EON Trio Full paketa omogućio HBO besplatno 30 dana. Također, pretplatnici EON Trio Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca.
23. travanj 2024 09:12