Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Marina Repić - Šarić postaje direktorica nabave za Srednju i Istočnu Europu u Carlsberg grupi

07. Rujan 2022.
Marina Repić - Šarić, Carlsberg Croatia

Nakon više od 20 godina rada u koprivničkom uredu Carlsberga Croatia kao regionalna menadžerica u nabavi za SEB tržišta, Marina Repić - Šarić dobila je promaknuće i preuzela poziciju direktorice nabave za Srednju i Istočnu Europu u Carlsberg grupi.

Repić - Šarić se pridružila Carlsberg Croatia 2001. godine gdje je narednih šest godina radila kao brend menadžerica. Od 2007. godine dio je tima za nabavu unutar kojeg je radila na različitim pozicijama, a 2017. godine postaje biznis partner za nabavu u Carlsberg Croatia. Godinu dana kasnije postaje regionalna menadžerica za nabavu, a od siječnja ove godine i regionalna menadžerica u nabavi za SEB tržišta.

Nova financijska direktorica

 Iz Carsberga Croatia javljaju još jednu promjenu. Naime, na mjesto financijske direktorice od 12. rujna dolazi Dijana Radmilović koja u Carsberg Croatia prelazi iz Medike.

Radmilović je završila Ekonomski fakultet, a karijeru je započela u PWC-u. Karijeru je nastavila u vodećoj veledrogeriji u farmaceutskoj industriji u Hrvatskoj, zagrebačkoj tvrtki Medika, gdje je radila kao voditeljica računovodstva i financija, a od 2009. i kao direktorica financija.

Bila je uključena i vodila je niz projekata, uključujući i implementaciju SAP-a te dolazi u Carlsberg Croatia s velikim funkcionalnim i rukovodećim iskustvom.

Radmilović će odgovarati Marcinu Mleczku, VP Finance CEE i Marcinu Burdachu te će biti dio menadžment tima Carlsberg Croatia i regionalnog financijskog tima CEE regije.

28. travanj 2024 07:11