Tvrtke i tržišta
StoryEditor

SkyAlps uvodi zračnu liniju Bolzano i Brač jednom tjedno

07. Veljača 2024.
Zlatni ratfoto Shutterstock

SkyAlps, talijanski zračni prijevoznik sa sjedištem u Bolzanu, od lipnja će s tim talijanskim gradom u Alpama povezati Brač. Brač će biti povezan sa alpskim gradom u Italiji jednom zračnom linijom tjedno, a let će prema redu letanja trajati sat i pol. 

SkyAlps je osnovan 2021. godine i sada izravnim letovima povezuje 12 malih i srednjih gradova u Europi. Cjelokupnu flotu čine zrakoplovi DASH-8 Q-400 - turboelisni avioni predviđeni za letove na kratkim i srednjim relacijama s maksimalnim kapacitetom od 76 sjedala. 

Predviđen polazak iz Bolzana je u osam ujutro, a povratni let s Brača planiran je u 15 sati. Predviđena cijena karte u jednom smjeru je oko 158 eura.

Inače, ovaj talijanski avioprijevoznik u najavi ima i liniju koja će povezivati Veronu i Zadar, a koja bi trebala prometovati u nadolazećoj ljetnoj sezoni. Letovi su planirani u razdoblju od 15. lipnja do 7. srpnja 2024., također jedanput tjedno, subotom, no ti letovi još uvijek nisu navedeni na službenoj web stranici avioprijevoznika. Tijekom prošle ljetne sezone, SkyAlps je prometovao i prema Dubrovniku, ali trenutno nema u najavi letova prema Dubrovniku. 

25. travanj 2024 16:20