Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Dvije tvrtke napustile suvlasništva u Marinadi, bivšem direktoru ukinuta prokura u Varteksu…

13. Lipanj 2022.
Miljenko Vidaček

Tvrtka SATO u vlasništvu Ratka Habusa i SEE CAPITAL PARTNERS u vlasništvu Ivana Valentića i Brune Georgieva napustile su suvlasništvo u slatinskoj MARINADI. Tvrtka koja se inače bavi preradom i konzerviranjem voća i povrća sad ima ukupno 11 suvlasnika.

Miljenku Vidačeku ukinuta je prokura u varaždinskom VARTEKSU. Bio je na čelu kompanije od 2001. do 2005., a do 2018. bio je član Uprave.

Marina Škiljan postala je nova članica NO-a ADRIA GRUPE umjesto Gordana Kolara.

Nakon što je nad BRODOSPLITOM, tvrtkom u vlasništvu zadužene DIV GRUPE Tomislava Debeljaka, nedavno otvoren predstečajni postupak, prethodni postupci radi utvrđivanja osnova za otvaranje stečaja vode se i nad četiri tvrtke u njezinu vlasništvu: OPREMANJEM BRODOVA, ZAŠTITOM TRUPA OD KOROZIJE, OBLAGANJEM te nad BOJA-TRUPOM. Ti postupci prate nedavno otvorenje predstečajnog postupaka nad krovnom DIV grupom, koja ima dug od 41,69 milijuna kuna, i BRODOSPLITOM. 

Mateja Jozić postala je nova zamjenica predsjednika NO-a ČAZMATRANS PROMETA.

Danijela Baotić imenovana je novom direktoricom AUTOKUĆE BAOTIĆ.

Mario Zubak više nije član NO-a zagrebačkih TEHNIČKIH SERVISA ŽELJEZNIČKIH VOZILA. U Odboru je bio od 2020., a trenutačno je član Uprave HŽ-a PUTNIČKOG PRIJEVOZA.

Zagrebačka tvrtka HOTEL MIRAMAR promijenila je naziv u HOTEL KVARNER PALACE.

Josip Ćapin postao je novi član Uprave SOLANE PAG iz Paga umjesto Zlatana Koritnika.

Tvrtka LIGNUM VRBOVSKO u slovenskom vlasništvu, koja se bavi proizvodnjom ambalaže od drva, promijenila je naziv u LIGNUM-LOGISTIK.

Asim Dizdarević napustio je suvlasništvo GORAN GRADITELJSTVA, tvrtke u kojoj je bio od 2010.

Ivan Hrešć imenovan je novim direktorom MODERATORA umjesto Davora Zeca. Tvrtka iz Udbina inače se bavi proizvodnjom proizvoda od drva, pluta, slame i pletarskih materijala.

Doroteja Kadoić postala je nova članica NO-a poljoprivredne zadruge VELIKA PISANICA umjesto Katice Zvonar.

Švicarska tvrtka TRE SEI ZERO DESIGN & CONSULTING SA preuzela je suvlasnički udio Jerneja Čopija u zagrebačkom SPORTKARTU.

Mladen Vujnović i Petra Hrabar preuzeli su vlasništvo i direktorske pozicije u zagrebačkoj tvrtki RETURN TO BUSINESS, koja se bavi prikupljanjem i naplatom računa te kreditnih ureda, od Arine Pellarini Vujnović i Smilje Briški. Kseniji Stanić dodijeljena je pak prokura.

Domagoju Galiću u vlasničkoj strukturi EUROLEX ZAŠTITE, koja je registrirana za djelatnost vatrogasne službe, pridružio se Josip Vidović, a Iva Sudar je postala je nova članica Uprave umjesto Zdravka Varzića.

Hrvoju Bosancu dodijeljena je prokura u vukovarskom VODOTORNJU.

24. travanj 2024 02:47