Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Njemačka tvrtka ušla u suvlasništvu Mona, otvoren stečaj križevačkog Mljekara…

26. Lipanj 2023.
Denis Sušac, Mono

Njemačka tvrtka POSSEHL DIGITAL GMBH postala je suvlasnica osječke tvrtke MONO. Njemačka tvrtka tako se pridružila Žarku Gajiću, Denisu Sušacu, Kristijanu Horvatu i Jasminu Muharemoviću u vlasničkoj strukturi.

Amalija Barić, Ivica Blažević, Anemari Horak, Mirjana Kurtović i Ane Sačer postali su suvlasnici osječke tvrtke GRADNJA, a Josip Sačer i Mato Blažević napustili su vlasničku strukturu. Tvrtka ima ukupno 62 suvlasnika.

Andrija Brčić postao je novi član NO-a poljoprivredne zadruge NAPREDAK iz Županje, a Ilija Džombić, Petar Malbašić, Marijan Markovljević, Pavo Nikolić, Zvonko Panjičanin, Miroslav Varzić, Leopold Vincetić, Nikola-Dragutin Vučičević, Franjo Vagner, Nenad Bainac i Josip Cimerman smijenjeni su s mjesta članova NO-a tvrtke. U NO-u tvrtke ostalo je ukupno devet članova uključujući predsjednika i zamjenika.

Mariju Brkljačiću dodijeljena je prokura u GS-GRADNJI iz Gospića.

Nad križevačkom tvrtkom MLJEKAR u vlasništvu Ivana Jaića otvoren je stečajni postupak. Postupak je pokrenut na prijedlog dužnika, kao ovlaštenog predlagatelja, u veljači prošle godine. Utvrđeno je da tvrtka ima neriješena potraživanja u iznosu od 101 tisuću eura. Ročište na kojem će se ispitati prijavljene tražbine zakazano je za 6. rujna 2023. godine

D RESORT ŠIBENIK, koji je od 2021. u vlasništvu VILLE DUBROVNIK, pripojio je VILLU DUBROVNIK.

Nakon što je nedavno poljska tvrtka BARLINEK preuzela vlasništvo nad tvrtkom ŠIŠKA iz Štitara dosadašnji član Uprave Antun Ćošković i bivši vlasnik i prokurist Mijo Ćošković smijenjeni su s upravljačkih pozicija. Paweł Wrona, Wojciech Maciej Michałowski i Ante Radoš imenovani su novim članovima Uprave tvrtke.

28. travanj 2024 01:58