Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi član Uprave Allianza Hrvatska, Arapi postavili svoju Upravu u United Towers…

11. Rujan 2023.
Hrvoje Filipović

Hrvoje Filipović imenovan je novim članom Uprave ALLIANZA HRVATSKA.

U Sudskom registru potvrđeno je da je luksemburška tvrtka TAWAL EUROPE HOLDING S.À.R.L preuzela vlasništvo nad zagrebačkim UNITED TOWERSOM od tvrtke SLOVENIA BROADBAND S.Á R.L. Novi vlasnik zapravo je arapska kompanija, koja je preuzela tornjeve u Bugarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji. Nakon promjene vlasnika Emmanuel Pierre Léonard, Mohammed Abdulaziz M Alhakbani i Saud Mohammad I Altoaimy imenovani su novim direktorima tvrtke, a Ivana Karamatić napustila je direktorsku funkciju.

Kristijan Senkić preuzeo je ulogu prokurista tvrtke ALUFLEXPACK NOVI umjesto Tomislava Posezija.

U sudskom registru provedeno je STUDENČEVO preuzimanje STRAHINJČICE i TEHNO-RON MALOPRODAJE. Na temelju Odluke o podjeli tvrtka TEHNO-RON prenijela je dio imovine, prava i obveza na društvo preuzimatelja TEHNO-RON MALOPRODAJA.

Miroslav Delić imenovan je jedinim članom Uprave splitskog VODOVODA I KANALIZACIJE umjesto Tomislava Šute, koji je od veljače bio sudski imenovan privremeni upravitelj.

Mario Alempijević postao je novi član NO-a ADRIATIC CROTIA INTERNATIONAL CLUBA.

Tomislav Slavina postao je novi član NO-a tvrtke HRVATSKA KOVNICA NOVCA iz Svete Nedelje umjesto Gorana Paladine.

Mario Jelčić postao je novi direktor crikveničke EKO - MURVICE umjesto Franka Gržetića.

Tvrtka NEVER LAND S.R.L. iz San Marina preuzela je vlasništvo nad NEVER LANDOM od Maurizija Frattija, koji je ostao jedini član Uprave.

Dosadašnjoj direktorici tvrtke GETWORKER Solomiiji Dekar dodijeljena je prokura, a Ostap Pokhodzhai pridružio se na direktorskoj poziciji drugom suvlasniku Maksymu Kharchenku

Dušanu Veselinoviću ukinuta je prokura u tvrtki PLASTING ORTOPEDIJA.

Sándor Tóth preuzeo je vlasništvo i direktorsku funkciju u tvrtki BAŽI od Gábora Szőke.

Gianluca Gemma postao je novi predsjednik Uprave tvrtke FORCONTACT ISTRIA iz Umaga, a Snejana Mihaylova Koleva postala je članica Uprave, u kojoj j ostao i dosad jedini član Uprave Zoran Goljevšček.

26. travanj 2024 08:30