Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Pulaprometa nakon 21 godine, Strahinjčica pripojila Male i malo veće dućane…

04. Srpanj 2022.
Miljenko Goluban, Strahinjčicafoto Ratko Mavar

Tomislav Josipović imenovan je novim direktorom PULAPROMETA umjesto Igora Škatara, koji je na toj poziciji bio od 2001. godine. Josipović je prije te pozicije godinu dana bio član NO-a tvrtke PULA HERCULANEA.

Maloprodajni lanac STRAHINJČICA iz Svetoga Križa Začretje u vlasništvu Miljenka Golubana pripojio je tvrtku MALI I MALO VEĆI DUĆANI, kojoj je do sada vlasnica bila Vlatka Goluban.

Petra Stolba i Gudrun Kuffner postali su novi članovi NO-a porečke VALAMAR RIVIERE.

Đuro Tatalović imenovan je novim članom Uprave KONČARA – GENERATORA I MOTORA.

Borisu Bencekoviću ukinuta je prokura u zagrebačkom EMIL FREY AUTO CENTRU nakon što je na toj poziciji bio osam godina.

Denis Vukušić, Blanka Magazinović i Mirela Vukušić pridružili su se direktorici Vanesi Vidačak u vlasničkoj strukturi splitske tvrtke MARITIMAE REGIONIS.

Daria Gareljić postala je nova članica NO-a MEDORA HOTELA I LJETOVALIŠTA iz Podgore umjesto Željka Grgića.

SPECIJALNA BOLNICA ARITHERA se, odlukom svojeg vlasnika tvrtke ARITHERA, podijelila na dvije novoosnovane ustanove – POLIKLINIKU ARITHERA BUKOVAČKA i POLIKLINIKU ARITHERA PETROVA. SPECIJALNA BOLNICA ARITHERA neće prestati djelovati, a ujedno je i 100-postotni vlasnik dviju novoosnovanih ustanova. Na čelu svih subjekata iz grupacije je Arijana Hegediš Došen, koja je i suvlasnica ARITHERE zajedno sa Željkom Došenom.

Ognjen Pulić napustio je mjesto člana Uprave KOMUNALNOG SERVISA iz Rovinja, na kojem je bio od 2017. godine. Pulić je inače do 2019. bio suvlasnik Mon Perina, a direktor je i u ODVODNJI ROVINJ-ROVIGNO.

Dosadašnji prokurist osječkog UKRASA Goran Dumančić preuzeo je direktorsku ulogu u tvrtki umjesto Ene Dumančić.

Ivančici Šipek ukinuta je prokura u tvrtki TEMBO iz Stupnika, u kojoj je bila tek od 2021. godine.

STILL TRANSPORT u vlasništvu Josipa Čeliga promijenio je naziv u STILL-BAU te iz Lepoglave sjedište preselio u Ivanec, a Ani Mariji Čelig ukinuta je prokura u tvrtki.

29. travanj 2024 17:04