Ukratko
StoryEditor

HoReCa Zadar od 20. do 22. listopada postaje mjesto susreta, suradnje i novih poslovnih prilika

20. Listopad 2023.

Sve je spremno za početak velikog specijaliziranog događanja čiji je domaćin Zadar – sajam HoReCa Zadar postaje centar zbivanja za turističku industriju – hotele, restorane, apartmane, kampove, kafiće, vile te one koji imaju proizvode i usluge namijenjene navedenom sektoru.

Na jednom mjestu, u dvoranama ŠRC Višnjik, u tri dana sajma, posjetitelji će na jednom mjestu pronaći niz vrhunskih dobavljača i na vrijeme započeti pregovore o suradnji za nastupajuću sezonu.

Sudeći po najavama, zadarska horeca scena nikada nije bila dinamičnija – vodeći brendovi iz horeca industrije predstavljaju svoje proizvode i usluge s posebnim fokusom na održivost.

Organizatori s posebnom pažnjom ističu Eko tržnicu prirodnih delicija koja ugošćuje domaće proizvođače izuzetnih proizvoda i na kojoj će se ti proizvodi moći kupiti po povoljnim cijenama dokazujući da, osim vrijednih ruku, vrijednost proizvodu daje kreativnost i stvaralački entuzijazam.

U okviru sajma, održava se i nekoliko zanimljivih događanja posvećenih profesionalcima:

Konferencija „Zajedno kroz Zajednicu dizajnera interijera – sinergija i vizija“ koja obilježava početak djelovanja Zajednice dizajnera interijera i posvećena je interijerima i eksterijerima, profesionalnom razvoju i obrazovanju. Teme koje će obrađivati Konferencija usko su vezane uz izazove uređenja interijera, potrebe i mogućnosti turističkih objekata, novih materijala i proizvoda uz pretpostavku održivosti i digitalizacije. Konferencija se održava 20. i 21. listopada od 11:00 do 14:30 sati.

Nadalje, Dani privatnih iznajmljivača, u subotu 21. listopada od 16:00 do 18:00 sati, donose informacije kako korištenje novih tehnologija omogućava iznajmljivačima da budu korak ispred konkurencije, a da pritom pojednostave svoj svakodnevne obveze i uvedu kontrolu i produktivnost u svoje poslovanje iznajmljivanja apartmana, kuća i vila.

U svakom slučaju, nadolazeći vikend treba rezervirati za posjet HoReCa Zadar specijaliziranoj gospodarskoj manifestaciji koja u Dalmaciju dovodi izlagače iz više zemalja zajedno s njihovim znanjem i stručnošću. Novi trendovi u opremanju, poslovanju, dizajnu i digitalizaciji, novi proizvodi i usluge koji olakšavaju turističkom sektoru poslovanje te fokus na stručnost i inovacije sigurno su dovoljni razlozi da se krene u Zadar.

27. travanj 2024 22:32