14. prosinac 2017.

Sirha Budapest 2018 - poslovni događaj regije u prehrambenoj industriji i u sektoru HORECA

Stručna izložba Sirha Budapest između 7. i 9. veljače 2018. godine po treći puta u Mađarskoj očekuje stručnjake iz područja prehrambene, pekarske i slastičarske industrije, hotelijerstva, ugostiteljstva, ambalažne industrije i gastronomije, u Sajamskom centru HUNGEXPO.

Vrhunska stručna izložba srednjeistočno europske regije stalno se razvija, u 2016. godini privukla je više od 20.000 stručnih posjetitelja iz 34 zemlje, koji su upoznali 374 izlagača, od njih 104 međunarodnih.

Uslijed povećanog interesa za izložbama, te većeg naglaska na slastičarskoj industriji Sirha Budapest 2018. godine po prvi puta u dva paviljona, na području od 10.000. četvornih metara očekuje stručnjake.

U 2018. godini očekuje se još veći porast zahvaljujući podršci dvaju novih stručnih saveza : Mađarskom savezu pekara i Državnom cehu mađarskih slastičara obrtnika.

Stručna natjecanja

U interesu poticanja sklapanja poslova Sirha Budapest ponovno pruža mjesto susretu poslovnih ljudi Enterprise Europe Network, na kojemu je prošli puta sudjelovalo 123 poduzetnika iz 10 zemelja na ukupno 323 poslovna sastanka, ali i na web stranici izložbe će se moći dogovarati termini sa izlagačima. Promicat će se i inovacije zahvaljujući Inovacijskom natjecanju proizvoda objavljenom u suradnji sa magazinom Trade, gdje će se proizvodi izlagača uvedeni na tržište između dvije izložbe moći natjecati u pet kategorija, a najbolji će se prezentirati na priredbi.

Stručna izložba organizirat će se kao član međunarodne mreže Sirha. Sajam je već 2016. godine postao drugi najveći događaj međunarodne mreže Slično ostalim izložbama Sirha i na budimpeštanskom zbivanju posjetitelje očekuju brojni stručni programi i zbivanja, na dvije lokacije izgrađene u paviljonima i u konferencijskoj dvorani. Među njima, organizirat će se mađarsko finale Bocuse d’Or, Omnivore Budapest, mađarsko finale Catering Cup, Sirha Budapest Desert Natjecanje, odnosno brojna predstavljanja pekara i slastičara. Pored impresivnih stručnih natjecanja, održat će se i konferencije Gastronomijske akademije Pannon, Državnog saveza ambalaža i prenošenja tereta, te Nacionalnog ureda za sigurnost prehrambenih lanaca.

Indikator privlačnosti izložbe je i činjenica da su brojne organizacije koje udružuju strane izlagače najavile svoju namjeru sudjelovanja na izložbi Sirha Budapest, kao što su npr. ICE – Italian Trade Promotion Agency, Advantage Austria, Czech Trade Promotion Agency, ili Veleposlanstvo Indonezije i Poljske, koji će prezentirati brojne izlagače na rezerviranih blizu tisuću četvornih metara. Pored svega ovoga, dosada je oko 200 tvrtki najavilo svoje sudjelovanje na 8000 četvornih metara.

Ukoliko biste im se priključili, molimo Vas da kontaktirate organizatore stručne izložbe Sirha Budapest Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Daljnje informacije pronađite na Sirha Budapest izložbi.

Stručni partner izložbe Sirha Budapest 2018 je Centar za poljoprivredni marketing, istaknuti stručni partner je METRO, a istaknuti medijski partner je Trade Magazin.