Ukratko
StoryEditor

Williams racing najavio višegodišnje partnerstvo s Bang & Olufsenom

21. Ožujak 2022.

Williams Racing objavio je u petak, 18.03.2022., višegodišnji ugovor o partnerstvu s renomiranom luksuznom audio tvrtkom Bang & Olufsen, kao službenim partnerom.

Williams i Bang & Olufsen radit će zajedno na kreiranju dojmljivog, impresivnog i višeosjetilnog iskustva za njihove kupce i obožavatelje.

Riječ je o globalnoj strategiji koja će se provoditi kroz sve Bang & Olufsen trgovine, Williams Racing objekte na trkačim stazama na raznim Grand Prix-ima, te u Williams sjedištu u Groveu, Oxfordshire.

Williams Racing CEO i Team Principal Jost Capito rekao je: “Drago mi je što mogu poželjeti dobrodošlicu jednom tako globalnom, kultnom brendu u Williams Racing partnerstvo. Gotovo 100 godina, Bang & Olufsen je na čelu dizajna i inovacija te je stvorio neke od najupečatljivijih i kultnih proizvoda na svijetu. I mi imamo tu istu želju za savršenstvom. Kombinacija Bang & Olufsena i Williams Racinga savršeno je usklađena s našom strategijom brenda 'Williams Beyond Racing' i dodatni je dokaz Williamsovog kontinuiranog rasta tijekom posljednjih 12 mjeseci, kako na stazi tako i izvan nje."

Kristian Teär, CEO Bang & Olufsena, uzbuđen je zbog partnerstva i vjeruje da će ono pomoći tvrtki privući pozornost još brojnijih globalnih potrošača. “Ponosan sam na ovo novo partnerstvo. Dijelimo Williamsovu strast prema izvrsnosti, izvedbi i želji da stvaramo samo najbolje, a zajedno možemo pružiti neka izvanredna iskustva obožavateljima i kupcima. Za nas je ključni strateški prioritet povećati svijest o našoj robnoj marki, a ovim partnerstvom moći ćemo doseći još više globalnih potrošača od ovog vikenda, a i u godinama koje dolaze. Jedva čekamo pokazati svijetu što možemo učiniti zajedno – a Bahrein će nesumnjivo biti početak nečega nevjerojatnog.”

Od 1925. danski luksuzni brand Bang & Olufsen stvorio je neke od najpoznatijih svjetskih audio proizvoda i proizvoda za kućnu zabavu temeljene na jedinstvenoj kombinaciji snažnog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašne izrade.

28. travanj 2024 14:35