Ukratko
StoryEditor

Zagrebački Dukat predstavio je SenSiu Fibers, prvu ‘wellbeing‘ liniju mliječnih proizvoda

20. Lipanj 2023.

Zagrebački Dukat predstavio je SenSiu Fibers, prvu ‘wellbeing‘ liniju mliječnih proizvoda baziranu na holističkom utjecaju vlakana iz hrane na naše zdravlje te balans tijela i duha.

Kako su priopćili, SenSia Fibers vrijedan je izvor prehrambenih vlakana - inulina te vlakana iz voća koja u bitnom pridonose normalnoj funkciji probave. No djelovanje vlakana daleko je šire od samog utjecaja na probavu. Naime, vlakna pripadaju skupini namirnica koje, putem uravnotežene probave, blagotvorno utječu i na naše metalno zdravlje: dobro raspoloženje i opći osjećaj dobrobiti (eng. wellbeing).

Upravo zato Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) daje preporuku svakodnevnog unosa 25 grama vlakana u organizam, s ciljem ostvarivanja njihovog pozitivnog utjecaja na cjelokupno stanje organizma.

Kako bi nam pomogao u lakšem postizanju sklada tijela i duha, Dukat je novu SenSiu FIBERS, osim prehrambenim vlaknima, obogatio mliječnom kulturom Bifidus naturalis te kalcijem, a potrošačima je predstavio i dvije nove podlinije SenSie FIBERS: Mood Food i Botanicals.

SenSia Fibers Mood Food čine dva nova proizvoda Good night i Keep calm, a obogaćena su ekstraktima kamilice odnosno lavande, biljem poznatim po umirujućem i opuštajućem učinku.

SenSia Fibers Botanicals očarava aromatičnim mirisom i okusom ekstrakata ruže i aloe vere te jagode dok istovremeno blagotvorno utječe na naše tijelo i naš duh.

Linijom SenSia Fibers Dukat prvi na tržištu otvara kategoriju ‘wellbeing‘ mliječnih proizvoda baziranu na holističkom utjecaju vlakana iz hrane na naše zdravlje, dobru probavu te balans tijela i duha.

01. svibanj 2024 02:37