Znanja
StoryEditor

NLP (neurolingvističko programiranje) za posao i život

14. Svibanj 2014.
Piše:
lider.media

U četvrtak 15. svibnja, s početkom u 18 sati, u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. „Fadil Hadžić“, održat će se radionica NLP (Neurolingvističko programiranje) za posao i život.

Radionicu će voditi Silvia Ferenac, prof., coach, NLP trener u Meč point centru, Zagreb.

NLP (neurolingvističko programiranje) je priča o osobnom i poslovnom uspjehu. Ovaj poznati psihološko-komunikacijski model nastao je u Americi sedamdesetih godina 20.st. i primjenjuje se u pedagogiji, coachingu, psihoterapiji, obrazovanju odraslih, managementu, sportu, kao i na području osobnog razvoja. Više informacija o NLP-uwww.mecpoint.com/nlp/.

Teme radionice

•Zašto je NLP tako efikasna metoda i zašto jamči uspjeh •NLP za osobne i profesionalne potrebe (roditeljstvo, partnerstvo, uspjeh u karijeri, javni nastup, sport) - primjeri učinkovitih rješenja •Demonstracija tehnika za rad na sebi- postizanje cilja i poboljšanje komunikacije

Meč point svim sudionicima radionice poklanja popust na certificiranu NLP edukaciju i NLP coaching i VBZ nudi popust na neka svoja izdanja.

Pridružite se radionici u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. "Fadil Hadžić" u Ilici 13 u četvrtak 15. svibnja u 18 sati!

25. travanj 2024 03:52