Hrvatska
StoryEditor

Tvrtka F.O./Development i City Colosseum prvi punopravni članovi austrijskog vijeća trgovačkih centara izvan Austrije

04. Listopad 2016.
Piše:
lider.media

Tvrtka F.O. / Development i shopping centar City Colosseum iz Slavonskog Broda kojim tvrtka upravlja, postali su ovaj tjedan prvim punopravnim članom Austrijskog vijeća trgovačkih centara (ACSC) izvan Austrije, te time i Međunarodnog vijeća trgovačkih centara (ICSC). U skupštinu austrijskog vijeća punopravnim članovima s pravom glasa imenovani su Denis Čupić, osnivač F.O. / Developmenta te Ivan Kudrić, direktor property managementa.  Denis Čupić imenovan je i kao član u ICSC (Međunarodno vijeće trgovačkih centara). Ovime je još jednom potvrđena vodeća pozicija tvrtke kao i pružatelja usluga u segmentu razvoja, ulaganja i upravljanja komercijalnim nekretninama te na međunarodnom tržištu prepoznatog partnera međunarodnih ulagača. Sama tvrtka godinama posluje i na austrijskom tržištu kao jak i stručan partner austrijskih i međunarodnih ulagača koji ulažu među ostalim i na hrvatsko tržište.

- Počašćeni smo pozivom u ovako eminentne asocijacije. U našem je poslovanju međunarodna suradnja vrlo bitan segment te garancija kvalitete našim klijentima. Ovim članstvom našim partnerima i klijentima omogućujemo još čvršću povezanost i direktno sudjelovanje u odlukama na međunarodnom nivou. Članstvo nam donosi direktne kontakte s nizom cijenjenih financijskih ulagača kao i s internacionalnim trgovačkim subjektima s potencijalom ekspanzije u Hrvatskoj i središnjoj i istočnoj Europi. Kako godinama surađujemo s austrijskim partnerima, smatramo ovo iznimnom pohvalom našega rada, rekao je Denis Čupić, direktor F.O. / Developmenta i predsjednik Udruge developera pri HUP-u.

- Za City Colosseum Slavonski Brod poziv u društvo i stajanje uz bok većine austrijskih centara, dokaz je kako se centar etablirao kao regionalno prepoznati centar. Upravo su dobro poslovanje sa stabilnim rastom niza zakupoprimaca čija se ekspanzija odvija kroz Austriju, bili jedan od argumenata s kojima smo pozvani u ovo članstvo. Članstvo će omogućiti daljnji stabilan rast i razvoj Colosseuma kao regionalnog centra privlačnog za nove trgovačke subjekte na našem tržištu, dodao je Ivan Kudrić, direktor property managementa F.O. / Development i centar manager City Colosseuma.

City Colosseum Slavonski Brod moderan je shopping centar najnovije generacije koji je etabliran kao regionalni centar središnje Slavonije te sjevernog dijela BiH. Austrian Council of Shopping Centers (ACSC) profesionalna je stručna interesna udruga koja okuplja subjekte koji razvijaju, ulažu, upravljaju ili posjeduju trgovačke centre te najjače trgovačke subjekte u njima. Udruga osigurava sinergiju subjekata na tržištu kao i zaštitu tržišta te zajednički nastup prema institucijama države. International Council of Shopping Centers (ICSC) osnovan je 1957. godine i globalna je asocijacija branše vezane uz trgovačke centre s istim globalnim ciljevima.

04. svibanj 2024 09:44