Poslovna scena
StoryEditor

Otvoren City Colosseum vrijedan 53 milijuna eura

11. Travanj 2013.

U Slavonskom Brodu danas je otvoren trgovački centar City Colosseum, investicija vrijedna oko 53 milijuna eura. Posao je u centru našlo 300 djelatnika.

Iz City Colosseuma ističu kako je riječ o najvećem i najmodernijem trgovačkom i zabavnom centru srednje Slavonije. Novi trgovački centar, koji uz stanovnike slavonskobrodskog područja planira privući i posjetitelje iz regije i susjedne BiH, prostire se na 50.000 četvornih metara.

Skoro sve prodavaonice i sadržaji završeni su, a nekolicina njih se otvara uskoro, izvijestili su iz tog centra. Po dostupnim podacima, ulagači u centra su privatni poduzetnici i tvrtke i riječ je o domaćem kapitalu. Za sada je, kako se doznaje, popunjeno gotovo 90 posto kapaciteta, a očekuje se veći interes i za iznajmljivanje preostalih prostora.

Centar ima niz bogatih i raznolikih sadržaja, na oko 23.000 četvornih metara neto, prodavaonice niza brendova, poput primjerice C&A, H&M, NewYorkera, s.Olivera, Deichmanna, Plodina, u centru je i multipleks kino Cinestara Blitz koje ima četiri dvorane, te niz ugostiteljskih sadržaja. City Colosseum ima ukupno 1.100 parkirališnih mjesta, od čega 410 u podzenoj garaži.

U povodu otvorenja predstavnici City Colosseuma predali su donaciju Centru za inkluzivnu podršku Slavonski Brod za djecu s posebnim potrebama u iznosu od 20 tisuća kuna.

26. travanj 2024 16:30