Poslovna scena
StoryEditor

Dodijeljena priznanja Superbrands Croatia‘s Choice 2012.

05. Prosinac 2012.
Piše:
lider.media

Globalna nagrada za najbolje brendove Superbrands dodjeljena je za najbolja ostvarenja na hrvatskom tržištu. Dobitnici nagrada primili su Superbrands Croatia‘s Choice 2012. na svečanosti koja se održala u hotelu Westin u Zagrebu, a među njima je bio i poslovni tjednik Lider.

U konkurenciji je bilo 1.200 brendova, a stručni žiri najviše ocjene dodjelio je 78 odabranih.U izboru je putem online glasanja sudjelovalo i preko 27 tisuća potrošača. Standardizirani kriteriji odabira se primjenjuju u više od 90 zemalja svijeta u kojima Superbrands vrši selekciju i promociju najboljih brandova i to prema kvaliteti, pouzdanosti, razlikovnosti i emocionalnom naboju.

Ove godine po prvi puta uveden je i novi, dodatni kriterij Ekološke odgovornosti, a najbolje ocijenjeni brandovi nagrađeni su priznanjima u segmentima CONSUMER, BUSINESS i GREEN.

- Ovogodišnji nominirani i nagrađeni brendovi utjelovljuju izvrsnost i kreativnost u osmišljavanju i provedbi cjelokupnih brending aktivnosti koje rezultiraju u zadovoljstvu i povjerenju kupaca, korisnika brendova - izjavio je Borut Zemljič, direktor Superbrandsa za područje Francuske, Beneluxa i regije Adriatik.

02. svibanj 2024 18:35