Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Bivši vlasnik povukao se iz upravljanja Olivalom, smjena u Upravi Jadrolinije…

10. Listopad 2023.
Marijan Pojatinafoto Ratko Mavar

Marijan Pojatina prestao je biti direktor u OLIVALU. Tvrtku je osnovala Vlasta Pojatina, sin Marijan je preuzeo vlasništvo 2020., a godinu dana kasnije vlasništvo je preuzela novoosnovana tvrtka COSMETICS INTERNATIONAL, Igora Novaka i Mihaele Rojnić, koji su na direktorskim pozicijama od početka prošle godine, kad se Vlasta Pojatina povukla iz upravljanja. Sad je iz Uprave izašao i Marijan Pojatina, koji je bio vlasnik i beogradske tvrtke OLIBEA (u likvidaciji), osnovane za veleprodaju parfumerijskih i kozmetičkih proizvoda.  

Riano Bukša postao je novi član Uprave JADROLINIJE umjesto Vjekoslava Dorića.

Đovana Precali imenovana je novom predsjednicom NO-a rovinjske VALALTE umjesto Marije Medić, koja je ostala članica NO-a.

Vlasnik i direktor GTV CROATIJE Wojciech Piłka prebacio je vlasništvo te zagrebačke tvrtke na matičnu GTV POLAND.

Marko Wölfl preuzeo je ulogu člana Uprave KEINDL SPORTA od Dražena Lulića.

Jurij Košenina potpuno je preuzeo vlasništvo nad PRO-MONTINGOM nakon što se Marijan Šeško povukao iz vlasničke strukture.

Roberto Žigulić postao je novi predsjednik NO-a KOMUNALCA iz općine Matulji umjesto Dušana Koture, a Slobodan Juračić postao je novi član NO-a umjesto Deana Frlana.

Mario Devošić napustio je Upravu LUKE ZADAR.

Željko Blazina, koji je najveći suvlasnik VODOPRIVREDE – NOVA GRADIŠKA (32,98%) povukao se s pozicije jedinog člana Uprave, u koju je imenovan Tomislav Blazina. Također, Luka Blazina imenovan je novim članom NO-a.

Direktor ZEPINGA Zoran Popović preuzeo je suvlasnički udio od Branke Popović, a drugi suvlasnik Josip Jurčić postao je novi direktor.

Nikola Dujmić postao je novi suvlasnik i direktor u tvrtki DUJMIĆ uz Ivana Dujmića.

Branki Čupić dodijeljena je prokura u tvrtki NOTES BIRO OTPREMNIŠTVO.

24. travanj 2024 01:38