Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi vlasnik nekadašnje Stražaplastike postavio novu Upravu, smjena direktorice Varteksove tvrtke…

11. Listopad 2022.
Josip Grilec 

Nakon što je početkom godine STRAŽAPLASTIKU preuzeo novi belgijski vlasnik i promijenio naziv tvrtke u DW REUSABLES HUM, na mjesto predsjednika Uprave imenovan je Mario Tomljanović umjesto privremenog Paula Fransa Rose Baeyensa, koji je sad član Uprave. Josip Grilec, koji je u Upravi tvrtke ili na njezinu čelu bio od 2004., napustio je poziciju člana Uprave.

Petra Malek Goričanec imenovana je novom direktoricom varaždinske tvrtke VARTEKS PRO umjesto Natalije Vnučec, koja je na toj poziciji bila 12 godina. Dražen Dobiš zamijenio je Tomislava Babića na mjestu tvrtkina prokurista.

Stanislav Ivanov Bačvarov, koji je prethodno bio član Uprave OPTIMAPHARMA, postao je novi zamjenik predsjednika NO-a tvrtke.

Mateja Radoš postala je nova članica NO-a tvrtke PROFICIO umjesto Tihane Veletanlić.

Ivica Bukal, Stjepan Mihovilić, Tea Mikovilić, Mirica Plenar, Stjepan Kušan i Zlatko Kurek napustili su vlasničku strukturu zabočke REGENERACIJE. Tvrtka sad ima ukupno 918 suvlasnika.

Mirica Čavlović postala je nova članica NO-a VODOPRIVREDE SISAK umjesto Vesne Srbić.

Željku Cimermanu dodijeljena je prokura u KINGSPANU, u čemu je zamijenio dosadašnjega prokurista Sergeja Rotha.

Graham Edward Busby imenovan je novim direktorom riječkog IOLAP-a.

Češka J&T BANKA postala je jedini dioničar varaždinske J&T BANKE nakon što je Glavna skupština tog društva donijela odluku o prijenosu dionica manjinskih dioničara na glavnog dioničara.

Vladku Boriću ukinuta je prokura u MEDIS ADRIJI.

Dinko Bukvić-Buljubašić postao je novi zamjenik predsjednika NO-a SOLANE PAG umjesto Nikole Palića, a Miljenko Dragoslavić novi je član NO-a umjesto Frančija Palčića.

ICF je napustio vlasničku strukturu sesvetske tvrtke SCHEDA.

Odlukom Skupštine tvrtke PERVANOVO prihvaćen je ugovor o podjeli s preuzimanjem s istodobnim prijenosom dijela imovine, obveza i pravnih odnosa tog društva na BJELIN INDUSTRIES.

Matko Mičić imenovan je novim članom Uprave AQUARIUMA PULA.

26. travanj 2024 04:52